• tuinaanleg_02.jpg
  • tuinontwerp_01.jpg
  • tuinontwerp_02.jpg
  • tuinontwerp_03.jpg

Even voorstellen

Haico3

 

Haico Elshof

Bedrijfseigenaar

Motto:

"Van een beetje werken ben ik niet vies"

Stratenmakers van Haico Elshof leveren overal in de Achterhoek en omgeving hoogwaardige kwaliteit bestrating tegen een redelijke prijs. Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsleveranciers van duurzame producten uit allerlei soorten bestratingsmaterialen. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.
 

Bestratingstechnieken: Uw stratenmaker in de Achterhoek is van alle markten thuis

Een goede stratenmaker beheerst alle gangbare bestratingstechnieken. Dat geldt ook voor de stratenmakers van Haico Elshof. In het artikel bestratingstechnieken (binnenkort beschikbaar) lichten wij de bestratingstechnieken toe met behulp van illustraties. Wilt u graag een exclusieve bestratingstechniek toegepast zien? Dat lijkt ons een uitdaging! Neem contact op voor meer informatie en ik bekijk samen met u de mogelijkheden. 

Bestratingsmaterialen: Welke steen is de beste keuze? 

Voor alle sierbestrating, betonklinkers & gebakken klinkers, natuursteen, kinderkoppen, split, stapelbanden, opsluitbanden en overige tegels of metselstenen kunt u bij Bestratingsbedrijf Haico Elshof terecht. Wij werken samen met Van Essen Sierbestrating of een andere leverancier in de Achterhoek van uw keuze (en dienen u daarbij graag van advies)!
 

MEER WETEN OVER ONS BESTRATINGSWERK? <

Tuintips

Contact

contactgegevens
facebook
google+
youtube

WAAR ZIJN WE GEWEEST