• tuinaanleg_02.jpg
  • tuinontwerp_01.jpg
  • tuinontwerp_02.jpg
  • tuinontwerp_03.jpg

Even voorstellen

Haico3

 

Haico Elshof

Bedrijfseigenaar

Motto:

"Van een beetje werken ben ik niet vies"

Tuinontwerp in Gelderland

Bestratings- en Hoveniersbedrijf Haico Elshof verzorgt tuinontwerp in de Achterhoek en overig Gelderland, geheel op maat met behulp van het tekenprogramma Vectorworks in 2D en 3D. Dit programma biedt mogelijkheid voor alle denkbare wensen wel bij tuinontwerp aan de orden kunnen komen. Wij verzorgen tuinontwerp waarbij steeds uw (speciale) wensen en het te besteden budget het uitgangspunt vormen, maar ook kunnen we bijvoorbeeld eigenschappen voor de in de Achterhoek aanwezige bodemsoorten hierin verwerken.
 

TUINONTWERP UITGANGSPUNTEN

De stijl van uw huis of gebouw en de afmetingen en de ligging van de tuin op uw locatie in de Achterhoek in grote mate bepalend bij de totstandkoming van uw tuinontwerp. Dankzij onze ruime ervaring met de mogelijke grondsoorten overal in de Achterhoek kunt u rekenen op een opmerkelijke creativiteit, deskundigheid en oplossend vermogen met behulp van een praktische en eenvoudige benadering. 
 

Oriënterend gesprek als basis voor tuinontwerp

Allereerst maak ik een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarvoor kom ik overal in de Achterhoek en omgeving naar u toe. Zo kan ik een beeld vormen van de tuin en de mogelijkheden. Uw huis en haar inrichting vertellen veel over uzelf en over de mogelijk gewenste tuin en dus het benodigde tuinontwerp. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en vastgelegd. Het is voor mij de kunst om ‘te proeven’ waar u van houdt, wat bij u past en wat u graag wilt terugzien in ons tuinontwerp. Wellicht heeft u al een bepaald idee over de inrichting en het gebruik van materialen (u wilt bijvoorbeeld heel graag een vijver of een bepaald soort terras)? Wij nemen alles mee in ons tuinontwerp dat natuurlijk pas af is wanneer u tevreden bent.
 

Het inmeten van de tuin

Voordat we aan het uiteindelijke tuinontwerp kunnen beginnen is de laatste benodigde stap het inmeten van uw tuin. Als tuinontwerper kom ik uw tuin overal in de Achterhoek nauwkeurig inmeten. Hierbij noteren we niet alleen de windrichting en grondsoort, maar kijken we ook naar eventuele reeds aanwezige begroeiing, obstakels die licht kunnen wegnemen, afstanden en hoogtes, de omgeving, openbare verlichting enz. Deze gegevens vormen de basis voor uw tuinontwerp. Heeft u ergens in de Achterhoek al iets gezien dat u aanspreekt? Laat het ons weten en wij gaan er een kijkje nemen zodat we bij u goed beslagen ten ijs komen!

 

MEER WETEN OVER ONS TUINONTWERP? <

Tuintips

Contact

contactgegevens
facebook
google+
youtube

WAAR ZIJN WE GEWEEST