• tuinaanleg_02.jpg
  • tuinontwerp_01.jpg
  • tuinontwerp_02.jpg
  • tuinontwerp_03.jpg

Even voorstellen

Haico3

 

Haico Elshof

Bedrijfseigenaar

Motto:

"Van een beetje werken ben ik niet vies"

Voor tuinhuisjes, blokhutten en terrasoverkappingen in Doetinchem en overig Achterhoek bent u bij Haico Elshof aan het juiste adres. Wij ontwerpen en realiseren in overleg met u vele soorten maatwerk tuinhuis-constructies, carports en/of andere overkappingen overal in de Achterhoek en omgeving. Informeer naar de mogelijkheden; er is veel mogelijk voor een heel redelijke prijs. 
  

GOEDKOOP TUINHUISJES BOUWEN IN DE ACHTERHOEK

Hoveniersbedrijf Haico Elshof uit de Achterhoek biedt u een degelijk maatwerk houten tuinhuis, prieeltje of schuur aan voor een prijs waarmee maar weinigen kunnen concurreren. Wij werken met u samen een doordacht ontwerp uit en realiseren dit met top kwaliteit hout. Wij ontwierpen en bouwden reeds meer dan 200 verschillende modellen tuinhuisjes voor klanten in de Achterhoek en daarbuiten. Ook voorzien wij deze desgewenst van isolatie. 
  

TUINHUISJES VOOR MEER DAN ALLEEN OPSLAG?

Tuinhuisjes van Haico Elshof kunnen u net die extra hoeveelheid opbergruimte bezorgen die u nodig heeft voor opslag van tuinstoelen, -gereedschap of andere spullen. Maar ook voor andere vormen van ruimtegebrek kunnen tuinhuisjes een oplossing bieden. Zo kun je er prima een kantoor in inrichten of het gebruiken als extra leefruimte, bijvoorbeeld als extra tuinkamer of als speelhuisje waar de kinderen zich prettig en veilig kunnen terugtrekken. Of wat denkt u van een tuinhuis als atelier, als gastenverblijf of als sauna? 

Heeft u ergens (op internet) iets gezien dat u aanspreekt? Laat het ons weten en wij bouwen het na of passen het ontwerp zelfs nog aan waar u dat nodig acht. Binnen afzienbare tijd hebben wij het betreffende tuinhuisje op uw locatie in de Achterhoek staan.

MEER WETEN OVER ONZE TUINHUISJES? <

Tuintips

Contact

contactgegevens
facebook
google+
youtube

WAAR ZIJN WE GEWEEST