• tuinaanleg_02.jpg
  • tuinontwerp_01.jpg
  • tuinontwerp_02.jpg
  • tuinontwerp_03.jpg

Even voorstellen

Haico3

 

Haico Elshof

Bedrijfseigenaar

Motto:

"Van een beetje werken ben ik niet vies"

In 2009 besloot Haico Elshof van zijn hobby zijn beroep te maken en begon zijn Bestratings- en Hoveniersbedrijf Haico Elshof voor de regio Doetinchem en overig Achterhoek, na 24 jaar actief te zijn geweest bij de semi-overheid.

In slechts enkele jaren tijd verzamelden wij een flinke hoeveelheid trouwe klanten en groeide ons bedrijf flink. Als betrouwbare partner voor uw tuinonderhoud, zijn wij een begrip geworden in de Achterhoek en overig Gelderland.  

FAMILIEBEDRIJF MET ZORG VOOR UW TUIN

Ons Bestratings- en Hoveniersbedrijf, ondertussen een familiebedrijf geworden, wordt geleid door Haico en Monique Elshof. Monique ontfermt zich over de kantoor- en communicatietaken. Haico is de hovenier en eigenlijk altijd 'in het veld' bezig. Hij is uitvoerend leidinggevende en uw aanspreekpunt. Haico ziet erop toe dat al uw tuinwerkzaamheden met zorg worden uitgevoerd.

Met het toetreden van Monique is het Bestratings- en Hoveniersbedrijf, voorheen een eenmanszaak, per 1 januari 2015 een V.O.F. geworden. 

Samen zijn we nu zes dagen per week met in totaal zo'n vijf tot negen mensen met ziel en zaligheid aan het werk voor u en uw tuin. Samen staan wij voor een uitstekend eindresultaat tegen een aantrekkelijke prijs! 

Bestratings- en Hoveniersbedrijf Haico Elshof V.O.F.  is als allround bedrijf thuis in elk gebied met betrekking tot tuininrichting. Wij leveren kwaliteit en service! 
Meer weten? Neem gerust contact op!

WAAR ZIJN WE GEWEEST