groene erfafscheiding

De groene erfafscheidingen, natuurlijk mooi

Zoals de naam erfafscheiding al zegt gaat het hierbij om de afgrenzing van een erf, van de tuin of van het terrein. Vaak kiest men hierbij voor een hekwerk, een houten schutting of een stenen muur. Maar wat is er nou mooier dan de natuurlijke groene erfafscheidingen. Of u nu houdt van kleurrijk, van natuurlijk, van modern strak of van afwisselend. Een afscheiding met planten, met bomen of met struiken is immers altijd een goede keuze. Met deze mooie groene erfafscheidingen is uw privacy natuurlijk gegarandeerd!

 

Wat verstaat men onder de groene erfafscheidingen?

Met de groene erfafscheidingen bedoelen we de afscheidingen met planten, met bomen of met struiken. Hierbij heeft u een ruime keus. De haagplanten, de klimplanten, de bamboe of de leibomen zijn hiervoor allemaal zeer geschikt. Een belangrijk aspect bij de keuze van het juiste groen is allereerst uw smaak. Verder is ook de benodigde hoogte van de omheining van belang. Dit om de mogelijke inkijk tegen te gaan en de privacy te verzekeren.

De Soorten van de groene erfafscheidingen

De haagplanten zijn bijzonder geschikt voor de groene erfafscheidingen. U kunt hierbij kiezen voor de wintergroene hagen, de bladverliezende hagen of de gemengde hagen. Voorbeelden van deze haagplanten zijn de beuk, de bamboe, de liguster, de laurier, de taxus, de buxus, de coniferen of de klimop. Verder bieden ook de bomen in een lei-vorm een goede natuurlijke bescherming tegen de inkijk. Voorbeelden van deze leibomen zijn de `Red Robin`, de Steeneik, de Moeras eik en de Leilinde. Ook de groenblijvende heester de Portugese Laurierkers vormt een fraaie heg. Tenslotte kunt u de diverse andere constructies zoals een hekwerk, de houten schutting, de pergola, of een muur, met klimplanten laten begroeien. Er zijn talloze klimplanten, de belangrijkste is echter wel de klimop.

Zoekt u een natuurlijke erfafscheiding?

Indien u op een mooie natuurlijke manier uw terrein wilt afgrenzen bent u voor groene erfafscheidingen bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote keus aan haagplanten, bomen, struiken en klimplanten die prachtig staan in iedere tuin, van welke stijl u ook houdt. Onze groene erfafscheidingen maken van ieders terrein een plaatje! Graag willen wij de aanleg van uw groene omheining verzorgen. Door ons deskundig advies en de vakkundige plaatsing, krijgt u de passende en de gezonde heg die u wenst en verdient.