prieel achterhoekWat is er mooier dan een prieel in de Achterhoek? Een geweldige keuze in de tuin. Goed geschikt als blokhut of als tuinhuis, net als een schuur met een veranda. Maak gebruik van een houten overkapping, bijvoorbeeld om in de zomer lekker lang buiten te kunnen blijven zitten.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen, net als in het onderhoud daarvan. Tijdens de ontwerpfase denken we graag met u mee over de mogelijkheden. We denken mee over een prieel in de Achterhoek, net als andere belangrijke elementen die de sfeer en mogelijkheden in de tuin bepalen.

Tuinhuis of blokhut: kies een prieel

Op zoek naar een tuinhuis of blokhut met een bijzondere uitstraling? Een prieel is dan een uitstekende keuze. Het is een mooie verschijning in de tuin, waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Gebruik een prieel als overkapping of om een aantal spullen op te bergen, afhankelijk van de grootte en vormgeving. We denken hierover graag met u mee als we een tuinontwerp maken . Vervolgens kunnen we ook de aanleg van de tuin voor u verzorgen.

Tuinontwerp en aanleg met prieel

We zijn uw specialisten in een prieel in de Achterhoek, net als voor de rest van het tuinontwerp. Denkt u aan een tuinhuis, een blokhut, een schuur met een veranda of een tuinhuis met overkapping? Het zijn stuk voor stuk prachtige keuze voor in de tuin, waar we u goed bij kunnen helpen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

MEER WETEN? <