vijver kopen achterhoek

 
Een vijver kopen en die professioneel laten aanleggen? Er is niets zo mooi als een waterpartij in de tuin of een heuse zwemvijver. Kant-en-klaar van HDPE of op maat gemaakt met vijverfolie: u bent bij Haico Elshof in goede handen.

Een vijver aanleggen is vakwerk, omdat het belangrijk is om rekening te houden met een aantal essentiƫle factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de vijver op de juiste plaats in de tuin aan te leggen, na te denken over het type vissen, de verlichting, waterplanten en de waterkwaliteit. Al die elementen komen samen in een plan voor de vijver, eventueel uit te breiden met vijveronderhoud.

Vijver maken: natuurlijke aanleg

Een vijver maken is werk voor een specialist, die weet wat er komt kijken bij een waterpartij. Dankzij uitgebreide ervaring is de aanleg van de vijver een mooie uitdaging, om alle belangrijke elementen samen te brengen.
De vijver aanleg is mogelijk op een paar verschillende manieren. Dat kan kant-en-klaar door gebruik te maken van HDPE, net als met EPDM-rubberfolie voor een oplossing op maat. Het voordeel van die folie is dat het in tegenstelling tot PVC niet hard of poreus wordt. Dat biedt de mogelijkheid om de vijver of een bassin op een later moment naar wens verder uit te breiden of weer aan te passen.

Visvijver of zwemvijver: de mogelijkheden 

Een vijver kopen en daarvoor op zoek naar een visvijver, een zwemvijver of heeft u iets anders in uw hoofd? Geen probleem, het is allemaal mogelijk. Van een zwemvijver in de tuin tot een kleine waterpartij met de juiste vijververlichting. En inclusief het vijveronderhoud, om er net als in de rest van de tuin voor te zorgen dat alles er netjes bij blijft staan. Vragen over het aanleggen van een vijver of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

MEER WETEN OVER ONZE VIJVERS? <