2013 juni 1 Ulft

Een tuinhuis kopen en daarvoor op zoek naar een model dat u zelf kunt bouwen? Een blokhut kopen was nog nooit zo makkelijk, net als een tuinhuis met overkapping of een prieel. 

Ik ontwerp het tuinhuis dat u wilt maken helemaal op maat. Voor een stevige constructie, een carport over de auto of een andere overkapping die u wilt realiseren. Het vormt de basis voor een houten tuinhuis naar uw wensen, zodat u daar in de tuin op een heerlijke manier van kunt genieten.
  

 

TUINHUIS MAKEN: SAMEN AAN DE SLAG

Een tuinhuis maken en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Ik maak het ontwerp, waarbij ik tevens kan aangeven wat er aan hout nodig is om daar aan te gaan bouwen. Vervolgens bepalen we samen de materialen en afwerking, zodat we de kosten laag kunnen houden.

Op die manier kwamen meer dan 200 tuinhuizen bij tal van klanten tot stand, waar zij tot op de dag van vandaag met veel plezier gebruik van maken. We bouwden tuinhuizen met overkappingen, priëlen, blokhutten en andere mooie houten elementen voor in de tuin.

HOUTEN TUINHUIS OF PRIEEL VAN DEGELIJKE HOUTSOORTEN

Een houten tuinhuis of prieel maken en op zoek naar de beste manier om dat aan te pakken? Bij ons kunt u rekenen op een goed ontwerp, een stevige basis en een voordelige manier van werken. Tegen scherpe tarieven leveren wij degelijke houtsoorten zoals Lariks en Douglas. 

Benieuwd naar de beste materialen voor een tuinhuis of een blokhut en wilt u graag een paar voorbeelden zien van wat we door de jaren heen hebben gebouwd? Neem contact op of vraag informatie aan, ik hoor graag van u.

> MEER WETEN OVER ONZE TUINHUISJES? <