natuursteen terras

Specialist voor bestratingswerk in Doetinchem en omgeving gezocht? Kies voor een ervaren stratenmaker, die van alle markten thuis is.
We staan bekend om ons straatwerk van hoge kwaliteit door heel de Achterhoek. Bovendien betaalt u een eerlijke prijs, zowel voor de stenen en tegels als voor het aanleggen daarvan bij u in de tuin.  

Zoekt u specifiek naar duurzame producten binnen de diverse soorten bestratingswerk? Daarover denken we graag met u mee, voor een mooie keuze waar u langdurig plezier van zal hebben in de voor- of achtertuin. 

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Als bestratingsbedrijf is Haico Elshof van alle markten thuis. Gaat het u om een specifieke bestratingstechniek in een bepaald patroon, om grote tegels of juist om stenen voor de oprit? In al die gevallen kunnen wij het bestratingswerk uitstekend voor u verzorgen, uiteraard op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit.

We hebben veel ervaring met exclusief straatwerk, net als met de meer gangbare patronen en terrassen voor in de achtertuin. Geef aan wat uw wensen zijn, dan gaan we er graag mee aan de slag. Uiteraard op basis van een duidelijk plan, eventueel in combinatie met een ontwerp voor de rest van de tuin.

BESTRATINGSWERK: SPECIALIST IN DOETINCHEM EN OMGEVING

Een specialist voor bestratingswerk in Doetinchem en omgeving gezocht? Dankzij de uitgebreide ervaring en onze samenwerking met Van Essen Sierbestrating kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.
Benieuwd naar de mogelijkheden om het straatwerk (op)nieuw aan te laten leggen door een ervaren specialist? Neem contact op, dan leggen we u als bestratingsbedrijf graag uit hoe we te werk gaan en wat daar de kosten van zullen zijn.

> VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN? <