2011 13 juni 7

Specialist in tuinaanleg gezocht, in het bijzonder voor een moderne en strakke tuin? We hebben veel ervaring met zowel kleine als grotere tuinen. We gaan aan de slag op basis van een ontwerp of bespreken samen met u de wensen.

Kies voor de specialist in tuinaanleg vanuit Kilder bij Doetinchem, voor de Achterhoek en de weide omgeving. 

We zijn een team van vakbekwame en enthousiaste hoveniers, die veel ervaring hebben met moderne tuinen en de strakke vormen en elementen die daarbij horen.  

> VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN? <

MODERNE EN STRAKKE TUINAANLEG

Op zoek naar een specialist in tuinaanleg voor moderne en strakke tuinen? Het zijn vooral de lijnen die een belangrijke rol spelen, bijvoorbeeld om de borders en het gras mooi ten opzichte van elkaar aan te leggen.

We gaan uit van een modern tuinontwerp of adviseren moderne materialen die goed passen bij een strakke aanleg. Op die manier leggen we de tuin helemaal naar wens voor u aan, inclusief de materialen die daarvoor het best geschikt zijn.

Tip: een moderne tuin is veelal onderhoudsvriendelijk. Wilt u het onderhoud uit handen geven aan ervaren specialisten? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

VOOR KLEINE EN GROTE TUINEN

Zoekt u voor uw kleine of grote tuin in Doetinchem en omgeving naar een specialist in tuinaanleg? We gaan graag voor u aan de slag met de moderne en strakke tuin, net als met ieder ander ontwerp.
Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag uit van moderne materialen, waarmee we de strakke lijnen en grote vormen ook in een kleine tuin goed tot hun recht laten komen.