2011 13 juni 11

Onderhoudsvriendelijke tuininrichting gezocht? We zijn drukker dan ooit en willen toch graag genieten van een mooie tuin. Na een drukke werkdag, sporten en de kinderen van school te hebben gehaald schiet het er bij in om nog even te snoeien of zelfs maar te sproeien.

Gelukkig is daar een oplossing voor, goed te combineren met moderne of strakke tuininrichting. 

Met de juiste aandacht voor de bestrating, beplanting en andere onderdelen lukt het om een onderhoudsvriendelijke tuininrichting te realiseren.

> VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN? <

MODERNE BESTRATING EN BEPLANTING

De moderne bestrating en beplanting biedt uitstekende mogelijkheden om onderhoud te voorkomen. Hoe we dat doen? Een paar voorbeelden:

  • Onderhoudsvriendelijke bestrating
    Er zijn speciale voegmiddelen beschikbaar die onkruid weren, net als materialen om onder de bestrating aan te brengen. Onkruid krijgt geen kans, waardoor u weinig omkijken heeft naar het onderhoud.

  • Onderhoudsvriendelijke beplanting:
    Sommige planten groeien harder dan anderen. Bovendien hebben ze hun eigen voorkeursplek, op basis van bijvoorbeeld de draaiing van de zon. Met een beetje aandacht lukt het om het onderhoud te beperken tot het voor- en najaar.

Tip: Wel genieten van een onderhoudsvriendelijke tuininrichting, maar hoeft dat niet per se modern te zijn? Ook in de andere stijlen zijn er mogelijkheden genoeg om het onderhoud netjes te beperken.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUININRICHTING

Als specialist in onderhoudsvriendelijke tuininrichting houden we al tijdens de tuinaanleg rekening met het uiteindelijke onderhoud. We zorgen ervoor dat u dat goed zelf kunt doen, zonder dat u er dagelijks mee aan de slag moet.

Tip: er bestaan automatische bewateringsystemen, om de beplanting te sproeien als dat nodig is. Heel eenvoudig en onderhoudsvriendelijk, omdat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Interesse in onderhoudsvriendelijke tuininrichting of benieuwd naar meer voorbeelden op het gebied van bestrating en beplanting? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.