Bestrating

Bestratings- en Hoveniersbedrijf Haico Elshof levert en legt hoogwaardige kwaliteit bestrating in de Achterhoek voor een redelijke prijs. Ons bestratingsbedrijf werkt uitsluitend samen met kwaliteitsleveranciers van duurzame producten uit allerlei soorten bestratingsmaterialen. Wij begeleiden u graag bij het kiezen van de juiste bestrating.

Bestratingstechnieken: een goede stratenmaker is van alle markten thuis!

Een goed bestratingsbedrijf beheerst alle gangbare technieken en wijzen van bestrating. Dat geldt ook voor Bestratingsbedrijf Haico Elshof. In het artikel bestratingstechnieken lichten wij verschillende technieken toe met behulp van illustraties. Wilt u graag een exclusieve bestratingstechniek toegepast zien? Een dergelijke uitdaging neemt Bestratingsbedrijf Haico Elshof graag aan! Neem contact op voor meer informatie en we bekijken samen met u de mogelijkheden.

Bestratingsmaterialen: welke steen is de beste keuze?

Voor alle sierbestrating, keramische tegels, betonklinkers en gebakken klinkers, natuursteen, kinderkoppen, split, stapelbanden, opsluitbanden en overige tegels of metselstenen kunt u bij Bestratingsbedrijf Haico Elshof terecht. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit bestratingsmaterialen en werken hiervoor o.a. samen met A18 Sierbestrating Doetinchem of de leverancier van uw keuze (en dienen u daarbij graag van advies)!

Add Your Heading Text Here

Bestratingstechnieken

Goede bestrating​ wordt in een verband gelegd dat past bij de uitstraling van haar toekomstige omgeving. Natuurlijk is uw smaak doorslaggevend maar wanneer u uw tuin, oprit of plein van tijdloos bestratingswerk wilt voorzien, is het raadzaam u te laten adviseren door een deskundige.

Wij zullen u niet vertellen welk verband u moet kiezen maar met behulp van vragen en vergelijkingen helpen wij u een keuze te laten maken uit een modern verband in een moderne omgeving, een klassiek verband in een klassieke omgeving of een combinatie, want klassiek en modern zijn zeker goed te combineren wanneer dit zorgvuldig gebeurt. 

Bestratingsmaterialen

Voor uw bestrating overal in de Achterhoek en overig Gelderland werkt Bestratingsbedrijf Haico Elshof samen met kwaliteitsleveranciers, o.a. A18 in Doetinchem.

Zij bieden een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen en aanverwante producten.

Kijk ook eens op hun website: Showtuin | A18 Sierbestrating

Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van het aanbod.

Recent bestratingswerk