Tuinonderhoud

Overal in de Achterhoek komen wij voor uw (periodiek) tuinonderhoud naar u toe om de voorjaarsbeurt of winterbeurt van uw tuin te verzorgen. 

Dit maar ook (sier)bestratingswerk doen wij voor zowel voor particuliere als zakelijke cliënten. 

Voor zowel voor particuliere als zakelijke cliënten kunnen wij alle relevante onderhoudswerkzaamheden verrichten; van het bijwerken van uw bestrating of beplanting tot het snoeiwerk of de behandeling van ziekten en plagen. Uw tuinonderhoud, overal in de Achterhoek, is in goede handen bij Haico Elshof.

Tuinonderhoud op contract of op afroepbasis

Er zijn meerdere mogelijkheden, u kunt een tuinonderhoudscontract bij mij afsluiten waarbij ik u het volledige tuinonderhoud uit handen kan nemen. Ik kan dit ook op afroepbasis (al dan niet gedeeltelijk) voor u verzorgen bijvoorbeeld terwijl u op vakantie bent, maar ook incidenteel wanneer u advies of hulp wenst bij een specifieke (en problematische) situatie in een bepaald deel van uw tuin.

Of het nu gaat om regulier tuinonderhoud zoals maaien, verticuteren, bemesten en beregenen van uw gazon. Of het gaat om klein of groot snoeiwerk: Wij komen desgevraagd het onkruid wieden in uw tuin. Hoveniersbedrijf Haico Elshof komt overal in de Achterhoek en overig Gelderland naar u toe om uw tuinonderhoud te verzorgen met het benodigde materieel en een flinke hoeveelheid plantenkennis.

De laatste tuintrends en advies op het gebied van tuinonderhoud

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste tuintrends en stemmen ons advies en tuinonderhoud af op uw voorkeur, windrichting, de bodemsoort op uw locatie en andere relevante factoren.  Kortom: Er is heel veel mogelijk! Ik neem de mogelijkheden graag met u door.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gerealiseerd tuinonderhoud