Tuinontwerp

Bestratings- en Hoveniersbedrijf Haico Elshof verzorgt tuinontwerp in de Achterhoek en overig Gelderland geheel op maat via het tekenprogramma Vectorworks in 2D en 3D, waarbij uw speciale wensen en het te besteden budget het uitgangspunt vormen.  

Daarnaast zijn de stijl van uw huis of gebouw, de afmetingen en de ligging van de tuin van groot belang. Naast ervaring en deskundigheid kunt u rekenen op een opmerkelijke creativiteit en een oog voor praktische oplossingen. Nadat uw wensen en huidige tuin in kaart gebracht zijn, maak ik voor u een vrijblijvende offerte voor het ontwerp.

1. Ontwerp na beoordeling van uw tuin en een oriënterend gesprek.

Allereerst maak ik een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarvoor kom ik overal in de Achterhoek en overig Gelderland naar u toe. Zo kan ik een beeld vormen van de tuin en de mogelijkheden. Eveneens zegt uw huis en de inrichting veel over uzelf en dus ook over uw toekomstige tuin. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en vastgelegd. Het is voor mij de kunst om ‘te proeven’ waar u van houdt, wat bij u past en wat u graag wilt. Wellicht heeft u al een bepaald idee over de inrichting en het gebruik van materialen (u wilt bijvoorbeeld heel graag een vijver of een bepaald soort terras).

2. Inmeten tuin.

De volgende stap is het inmeten van de tuin. Als tuinontwerper ga ik uw tuin nauwkeurig inmeten. Niet alleen wordt gekeken naar afstanden en hoogtes maar ook naar bijvoorbeeld de ligging van de tuin, de omgeving, openbare verlichting enz. Deze gegevens vormen de basis voor het tuinontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden?