Beplanting kiezen

Tuinbeplanting is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Door het grote aanbod en variëteit van bomen, heesters, coniferen en vaste planten, zien mensen vaak letterlijk door de bomen het bos niet meer.
Als u uw tuin opnieuw wilt inrichten, maar geen idee hebt welke beplanting daarbij hoort kan Haico Elshof, uw Hoveniersbedrijf uit de Achterhoek hierbij deskundig advies geven.

Beplanting kiezen is maatwerk

Vaak is het zo dat met wat kleine ingrepen uw tuin een heel ander effect krijgt, zonder dat dit direct extreme kosten met zich meebrengt.
Vaak vinden mensen iets mooi, maar beseffen niet hoe groot een plant of boom kan worden.
Ook is niet elke plek geschikt om een boom, heester of plant goed tot zijn recht te laten komen.
Ik geef u hierbij deskundig advies op maat.

U geeft uw wensen aan. Aan de hand hiervan, maak ik in overleg met u een beplantingsplan. Ik werk samen met verschillende tuincentrums in de buurt zoals “Kwekerij Groeiend Groen” waar een ruim assortiment aan planten etc. te verkrijgen is. In overleg met u kunnen we de juiste keuze van planten maken.
Meer informatie over specifieke beplanting? Kijk of de desbetreffende plant in onderstaand overzicht staat en klik erop voor meer informatie. Staat de beplanting van uw keuze er niet bij? Laat het ons weten en we zorgen dat ze hier binnen een maand alsnog vermeld wordt!